Bortskämd? Not so much.

Många kanske tycker att jag är bortskämd som ska åka till en storstad igen, när det trots allt bara var något halvår sedan jag var i Paris. Nu ska jag förklara skillnaden. 

Förra gången, när jag och pappa åkte till Paris, så var det för att han skulle jobba lite. Det var en byggnadsmässa som han skulle gå på, vilket han även gjorde. Vi var borta i fem dagar och allt betalades av mina föräldrar (förutom ev. presenter och grejer jag själv ville ha såklart). 

Den här gången, har jag stått för alla kostnader. Jag har själv letat upp flyg, vandrarhem, Travelcards, ställen. Ja allt. Och jag har betalat allt själv. Boende, mat, flyg - you name it!
Det här är min lyx för att jag jobbade så hårt i somras, och tjänade ihop pengar för att kunna ta mig hit. Hade aldrig klarat det annars. Jobb och tålamod. Nu står jag här, redo att bli fullfjädrad. Okej, skit i det sista.
Men ni förstår grejen - ingen kan säga att jag får något av detta för jag har inte fått en enda krona till resan. Jag har bevisat för mig själv, och för min familj att jag fixar detta. Och det är jag stolt över. 
Allmänt, Personligt | | Kommentera |
Upp