Wow det går bra nu

Efter två månader är jag tillbaks. Typ. 

Känner att det är behövligt att skriva av sig lite nu. Flydde hemmet denna helgen och begav mig till Uppsala.
Resan började stressigt i fredags när jag fick hoppa ur bilen vid ED-gymnasiet för att kön var extrem och efter det sprang jag hela vägen till Resecentrum för att hinna med bussen som gick 16.40. Skulle byta i Stockholm med ett byte på 15 min. 
Jag står och väntar och väntar, tillsammans med andra tålmodiga personer. Ingen buss. Ingen information. Börjar få panik. Efter en halvtimme kommer bussen. Måste varit kö över hela Jönköping, dumma marknad!!
Då bussen var en halvtimme sen (and counting...) så blev jag lite stressad över bytet i Stockholm. På något galet sätt hinner jag med den andra bussen, efter att ha sprungit lite mer såklart!
Framme i Uppsala 22.45. Står och väntar på Alex (det var till honom jag skulle om ni inte hängde med på det...) 10 min kanske. Får en kram och vi beger oss hem till dem.
Väl hemma äter vi lite tacos och möter tre förvånade extrasyskon och Emelie! Ingen fattade vem jag var, då vi bara sett varandra en gång tidigare. Så fort de fick syn på mig sprang de iväg fort som tusan! Haha. 
Framåt kvällen gick jag, Alex och Emelie iväg till Max 10 minuter bort och köpte varsin Lyxshake (galet vad god Espresso/Caramell är). Detta var då klockan 01 på natten ungefär... haha. 
Tur att alla snabbmatsrestauranger är öppna dygnet runt i Uppsala! 
Sedan begav vi oss hem, och Alex försökte ge sig in i den svåra leken att lära mig LoL. Till slut gav vi upp och gick och lade oss 03.30... Själv vaknade jag 06.30 av ljuset i hans rum. Då var arg! Haha. Självklart låg han fortsatt däckad i sin säng...
Efter att ha kastat fåtal saker på honom, samt tagit X antal bilder med blixt, vaknade han. Båda var lagom sega och bestämde oss för att bara vara lite innan vi försökte åstadkomma något vettigt. 
Framåt dagen gick vi tre ner till stan. Tog oss ungefär 20 minuter. Käkade på Kebabhouse (som Alex tydligen avgudar, men än har han inte smakat Bankeryds goda kebab!), och sedan tillbaka hem.
När klockan slagit 20-21 och alla 6 barnen var mätta och belåtna begav vi oss ut och spelade fotboll. Gissa vem som var jätteduktig? Inte jag iallafall... slutade dock alltid med att jag eller Emelie var i final mot Alex. Kanske lite tippat med tanke på att småsyskonen är 8, 9 och 12? Sen ska tilläggas att Alex aldrig körde fair play! Fasen vet inte hur många gånger han fällde mig och jag drog med honom ner... hehe.

Runt 22.30 gick jag Alex och Siri (äldsta av de 'små') på jakt efter cola! Det visade sig att alla affärer stänger kl 22 (???), men på något vänster cirkulerade vi runt i stan och satte oss till slut på Donken för att köpa varsin cola och en cheeseburgare.
Sedan blev det filmmys med de fyra äldsta barnen. Från början var det meningen att se en skräckis men då internet lagt ner blev det The Mask. Lite halvkass enligt mig men den hade la sina stunder.
Läggdags för mig och Alex den natten blev 02.30... haha. Dock vaknade vi klockan 11 istället! 

Idag hände inte så mycket, vi kollade på YT och hade det trevligt innan han följde mig till Centralen. 6 timmar senare var jag hemma! Lång tid tog det... men det var det värt!
I sommar är planen att han kommer hit, så det ser jag mycket fram emot. 
Personligt | | Kommentera |
Upp